Białostocka Fundacja Kształcenia Kadr wraz z Restauracją Lipcowy Ogród zapraszają do bezpłatnego udziału w testowaniu ekologicznego menu.
Dania przygotowane zostaną w ramach projektu ecoFOOD – innowacje społeczne i technologiczne na rzecz ograniczenia marnowania żywności. Projekt ma na celu testowanie i wdrażanie rozwiązań, które pozwolą na zmniejszenie ilości resztek wytwarzanych przez restauracje i inne obiekty gastronomiczne.
Testowanie odbędzie się 27.11.2023 roku o godz. 15:00 w restauracji Lipcy Ogród & Hotel Podlasie, na ul. 42 Pułku Piechoty 6 w Białymstoku.
Zainteresowane osoby prosimy o zgłoszenie udziału na adres mailowy: iwona@hass.com.pl.
Ilość miejsc jest ograniczona!
Zapraszamy do zapoznania się z przygotowanym w ramach projektu menu, dostępnym na stronie restauracji:
https://lipcowyogrod.pl/wp-content/uploads/2023/12/ecoFOOD_menu_S_M_L.pdf
Aktualności
Kontakt
(85) 653 77 00 — Biuro
(85) 732 95 05 — Fax
fundacja@bfkk.pl